25n
25N
25N

InnDEA València impulsa una mesa del sector literari

InnDEA València impulsa una mesa del sector literari
22/07/2016 -

El regidor d’innovació i vicepresident d’InnDEA ha explicat que l’objectiu d’esta reunió “ha sigut posar en comú desitjos que compartim tots, com és el foment de la lectura; fer-ho, des del nostre paper, amb una dinamització del sector literari des del punt de vista de la innovació”.

Peris ha recordat que InnDEA “és una institució pública de l’Ajuntament de València i el que volem és que la innovació en la cultura contribuisca a la integració i millor desenvolupament de totes les persones. Esta mesa que impulsem és un lloc de trobada per a coordinar-nos i treballar conjuntament”.

La primera reunió, que ha tingut lloc a Las Naves, s’ha constituït amb la presència de l’Administració i diversos agents procedents del món editorial, universitari i literari de la nostra ciutat.

Entre els membres de la mesa es troben representants de l’Administració, com és el cas del Servici del Llibre i Biblioteques, la Biblioteca Pública de la Generalitat Valenciana o la secció de Biblioteques de l’Ajuntament de València, així com entitats com l’Associació Professional d’Il·lustradors de València, l’Associació d’Editors del País Valencià, el Col·legi de Bibliotecaris, diverses editorials valencianes, la Universitat de València o la Direcció General del Llibre, entre d’altres.

Els integrants posaren damunt de la taula accions per a estudiar i realitzar conjuntament, aportant el factor innovador, en camps tan diversos com la lectura, els videojocs, la poesia, els museus o el còmic.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × dos =