25n
25N
25N

InnDEA València i IVACE Internacional organitzen una missió empresarial al Web Summit de Lisboa

Se celebra des de ahir fins al pròxim dijous 10 de novembre a la capital portuguesa

InnDEA València i IVACE Internacional organitzen una missió empresarial al Web Summit de Lisboa
08/11/2016 -

Una missió empresarial organitzada per InnDEA València i IVACE participaran en Web Summit, que se celebra anualment des de 2010 i se centra en la tecnologia en Internet. Entre el públic assistent podem trobar des d’empreses tecnològiques d’èxit fins a startups incipients, a més dels grups d’inversió mes importants d’este sector. Durant els primers cinc anys, l’esdeveniment ha tingut lloc a Dublín, i enguany es trasllada a Lisboa, que l’acollirà els pròxims tres anys.

Les empreses valencianes participants en la missió convocada per InnDEA València i IVACE Internacional són membres de la #ComunidadVITe, que pertany a la xarxa d’InnDEA València Vit Emprén. Totes complixen el requisit de ser startups de base tecnològica i han desenvolupat una solució pròpia. Les escollides són Hooptap, dedicada a l’elaboració de ferramentes de joc –ludificació– per a aplicar-les a estratègies de negoci; Training Experience, que promou la mobilitat internacional d’estudiants a Europa i és el pont entre estos i les empreses; Entrenarme, que facilita centres d’entrenament pròxims als usuaris i entrenadors personals; Demium Startups, incubadora de negocis en Internet; i Mobimento Mobile, que opera en el sector de les solucions i servicis basats en telefonia mòbil.

En la selecció de les startups escollides s’han prioritzat les que fomenten l’economia social, ètica i/o mediambiental. Juntament amb estes startups també hi acudiran altres de la mà d’IVACE Internacional (Startupxplore, Carcrash i Mrjeff), les quals formaran al complet la delegació valenciana en el congrés, que tindrà l’oportunitat d’establir relacions en temes de captació de talent, estat de la competència, expansió comercial, possibilitats d’internacionalització i inversió. Més info: https://websummit.net/.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 9 =