25n
Orgull
Orgull

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de Torrent 2019

María Silla Mora, Reina de l’Encontre i Ángel de la Resurrecció, va rebre la palma i estendard que representen el càrrec

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de Torrent 2019
08/04/2019 -

La parròquia de Muntanya Sión va acollir aquest diumenge al matí el Pregó de Setmana Santa, un acte que és el punt de partida de la Setmana Santa de 2019. D’aquesta manera, els torrentins i torrentines es preparen perquè els carrers de la ciutat s’òmpliguen de devoció i tradició, des del 14 d’abril, Diumenge de Rams, fins al 21 d’abril, Diumenge de Resurrecció. Durant el Pregó, la Reina de l’Encontre i Ángel de la Resurrecció de 2019, María Silla Mora; acompanyada de les seues cambreres, María Martínez Puig i Blanca Puchades Vallejo; de l’alcalde Jesús Ros i el president de Junta Central de Germanors, José Vicente Yago Mora; va rebre la palma i estendard que representen el càrrec.

L’alcalde, al costat del regidor de Festes, José Antonio Castillejo, i els membres de la Corporació Municipal, va dedicar unes paraules a la Reina de l’Encontre destacant la importància del seu càrrec com a representant de la Virreina Germana de Foix, “en una Setmana Santa que els torrentinos i torrentinas tenim molt arrelada i que ens identifica com a poble, un poble on mantenim vives les nostres tradicions, festes i cultura”.

L’encarregat de pronunciar el Pregó va ser Don Jesús Girón Esquerre, sacerdot de l’Arxidiòcesi de València des de juny de 2004, i que va estar durant sis anys com a vicari en la parròquia de l’Asunción de Torrent. Després de les emotives paraules es va realitzar un concert de la mà de la Coral Polifònica de la Va unir Musical de Torrent, amb el director Guillem Ferrando Simón; i de l’Orquestra de la Unió Musical, a càrrec del director Rafael Ortí Martínez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 5 =