25n
25N
25N

El dilluns començaren les obres de substitució del paviment de l'entorn de la plaça La Pau de Puçol

El dilluns començaren les obres de substitució del paviment de l'entorn de la plaça La Pau de Puçol
03/03/2020 -

El dilluns dia 2 de març s’inicien les obres de millora del paviment als carrers que envolten la plaça La Pau. Començant per Bartolomé de les Cases, es preveu realitzar la substitució de l’empedrat en esta i altres quatre vies: Antonio Machado, Miguel Hernández, Roig de Corella i Ramón Llull, a més de la vorera enfront dels habitatges que donen a la plaça La Pau. L’obra, finançada per la Diputació de València, es preveu finalitzar en un temps aproximat d’un mes i mig.

El projecte va ser adjudicat el mes de desembre passat a l’empresa Aglomerados los Serranos, S.A.U, per un import de 141.239 euros, i és finançat pel Pla de Serveis i obres municipals SOM de la Diputació de València.
«S’actuarà per carrers i per trams de carrers», explica Elena Camarero, regidora d’Urbanisme, evitant tallar el trànsit en tota la zona per a minimitzar les molèsties als veïns: «Cada tram on s’actue es tancarà el pas, tant de vehicles com vianants, durant uns deu dies». Este és el temps estimat per a realitzar el procés, des que es comença a retirar el paviment en mal estat fins que es puga passar per la nova llamborda instal·lada.

A més, «en aquells edificis o habitatges que tinguen accés únic des del carrer on s’està treballant, s’habilitaran zones de pas de vianants», afig la responsable.
En total, amb una superfície a renovar de 3.926 metres quadrats, l’obra de millora del paviment entorn de la plaça La Paz té una previsió aproximada de mes i mig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − 1 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa