25n
Orgull
Orgull

Quart de Poblet viu una de les seues arrencades de festes més concorreguts

La localitat valenciana va arrancar les seues Festes Majors, Patronals, Populars i de Moros i Cristians el cap de setmana passat, sent aquesta una de les edicions amb més participació

Quart de Poblet viu una de les seues arrencades de festes més concorreguts
04/09/2018 -

Les Festes Majors, Patronals, Populars i de Moros i Cristians de Quart de Poblet han tingut un dels seus començaments més multitudinaris de la seua història. El cap de setmana passat es van celebrar actes en honor al patró de la localitat, Sant Onofre, al costat d’altres activitats recreatives i culturals que han collit una participació massiva.

‘La Passejà va comptar amb una gran participació de representants de diversos ajuntaments valencians, a més del Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer i el diputat en el Congrés, Toni Quintana’.

Entre aquestes activitats ressalten la Passejà en honor a Sant Onofre, una de les festes amb més arrelament a Quart de Poblet, i una de les insígnies del municipi valencià. En ella, els Clavaris de Sant Onofre al costat de l’Ajuntament de Quart de Poblet, Turisme Comunitat Valenciana, FOTUR i altres patrocinadors, van innovar l’esdeveniment més característic de la localitat amb Piromusical, celebrat després de la “Roda de foc” central de la processó, a càrrec de Ricardo Caballer i VFV Producciones.

Un altre dels actes principals del cap de setmana va ser la festa “Holi Quart“, una carrera que va començar en el Parc Esportiu-Recreatiu de Quart de Poblet i que va convertir als seus participants en un arc de Sant Martí errant. Després de finalitzar la carrera, es va celebrar la “festa de l’aigua” una novetat dins del programa festiu, en la qual els participants i aquells que van voler acostar-se van gaudir d’una celebració colorida i refrescant. Després d’açò, va tenir lloc la macrodiscoteca lliure d’alcohol, que va ser, al costat de la “Holi Quart”, un dels esdeveniments més valorats pels joves en la passada edició de les festes de Quart de Poblet.

I quant a la música, l’actuació de l’Orquestra Montecarlo va ser un èxit rotund. L’esdeveniment va congregar a més de 3.000 persones, i es va celebrar en un entorn musical molt complet, ja que el mateix cap de setmana van tenir lloc la Mostra de Rock, en la qual van participar artistes com El Tío de la Carreta, Filosofobia i Días sin Huella; i el XLIX Festival de Bandes de Música, en el qual l’Agrupació Musical L’Amistat i l’Orfeó Veus Ajuntes van celebrar el 50 aniversari de la creació de l’himne de Quart de Poblet.

A més, l’Ajuntament de Quart de Poblet ha promogut un cicle de teatre infantil en el carrer, en el qual que es van exhibir dos grans espectacles: La Banda del Drac i El Negro y El Flaco. La pirotècnia també ha marcat el seu protagonisme el cap de setmana, omplint els carrers de pólvora, foc i llums, sent el Correfoc altre dels atractius del cap de setmana. Finalment, en l’àmbit esportiu, el Club de Pilota de Quart de Poblet va celebrar el diumenge el Trofeu Xiquet de Quart, amb una partida d’escoles de pilota i una altra sènior.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 4 =