25n
Orgull
Orgull

La Canyada de Paterna arranca les seues Festes Patronals

Des de hui i fins a l’1 de setembre hi haurà activitats infantils, concerts i espectacles artístics

La Canyada de Paterna arranca les seues Festes Patronals
28/08/2019 -

La Canyada acull aquesta setmana les seues festes patronals en honor al Santíssim Crist de la Fe. Durant cinc dies, veïns i visitants gaudiran d’una àmplia programació d’activitats que inclouen jocs infantils, concerts i espectacles artístics.

Les Festes donaran inici aquesta vesprada a les 20 hores amb l’esperat pregó, a càrrec de Donya. Isabel Montoliu, al qual seguirà una cavalcada infantil que recorrerà els principals carrers. A la nit, se celebrarà una revetla en la plaça Porta del Sol.

El dijous 29 d’agost, els veïns i veïnes es donaran cita a les 21.30 h per a participar en el tradicional concurs de paelles.

Per part seua, el divendres 30, xiquets i xiquetes gaudiran al matí de jocs infantils, amb inflables i tallers d’animació, en la plaça de l’Església. Ja a la nit, famílies i amics podran assistir a l’espectacle de varietats que se celebrarà en la plaça Porta del Sol.

El dissabte 31, els xiquets tornaran a ser els protagonistes amb una nova sessió d’activitats infantils al matí i un espectacle infantil a les 19 h. A les 20 h se celebrarà un homenatge a les persones majors amb berenar en el local de la Llar Social, al qual seguirà un concert de l’agrupació musical de la Canyada en plaça Porta del Sol, i a la nit els paterners i paterneres gaudiran d’una macro discomòbil a les 23 hores.

Les festes finalitzaran el diumenge 1 de setembre amb una mascletà manual realitzada per Interpenyes Paterna a les 14h en la plaça i amb la Missa en Honor al Santíssim Crist de la Fe que s’oficiarà a les 19 h i que s’acompanyarà d’una processó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 13 =