25n
Orgull
Orgull

S'inicien les obres de la retirada de les cobertes de fibrociment en el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell

Els treballs suposen un cost de 175.450 euros que assumeix íntegrament la Conselleria d’Educació

S'inicien les obres de la retirada de les cobertes de fibrociment en el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell
22/07/2021 -

Dilluns passat 19 de juliol, en el CEIP Verge del Rosari de Massamagrell, van començar els treballs de retirada del fibrociment i la reposició de la coberta de les instal·lacions del centre escolar.

L’obra, amb un termini d’execució d’aproximadament dos mesos, està prevista que finalitze abans del començament del nou curs escolar, perquè així l’alumnat i professorat puga assistir a les aules amb total tranquil·litat sense preocupar-se pel perill que suposen les cobertes d’amiant actuals.

Paco Gómez, alcalde de Massamagrell, comenta que “l’esperat inici d’aquestes obres és una alegria, ja que és una reivindicació històrica que hem fet durant molt de temps i que per fi ara s’està realitzant”.

“Aquest és un dels col·legis més antics de Massamagrell i requereix renovacions. A més d’aquesta retirada, esperada des de fa anys, ja s’estan planificant altres inversions en el col·legi a través del Pla Edificant, tot això amb el propòsit d’oferir una educació pública de qualitat” ha assenyalat la regidora d’Educació, Araceli Munera.

Així, la millora suposarà un cost de 175.450 euros, despesa que assumirà íntegrament la Conselleria d’Educació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 10 =