caixa popular

Inaugurat Paiporta ConViu, el nou espai municipal multiusos per a l'acció comunitària

Inaugurat Paiporta ConViu, el nou espai municipal multiusos per a l'acció comunitària
24/04/2018 -

L’Ajuntament de Paiporta ha inaugurat el nou espai municipal multiusos Paiporta ConViu, que es destinarà a l’acció comunitària de caràcter grupal. Situat al Carrer Mestre Serrano, Paiporta Conviu ofereix 300 metres quadrats repartits en dos espais diferenciats on ja han començat a desenvolupar-se activitats organitzades per la Regidoria de Benestar Social, com els Tallers per a l’Envelliment Actiu, o xarrades de l’Escola de Famílies, impulsada per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA), així com altres propostes de l’àrea d’Igualtat.

A la inauguració del centre, celebrada la passada setmana, varen assistir l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora de Benestar Social, Maribel Albalat, i el primer tinent d’alcaldia i regidor de Persones Majors, Vicent Ciscar, així com altres membres de l’equip de govern. També estigueren presents els responsables tècnics de les diferents àrees que tindran en Paiporta Conviu un punt fonamental de la seua activitat, com són la de persones majors, igualtat i UPCCA, que explicaren els diferents serveis als quals pot accedir la població, molts d’ells, creats els últims mesos pel govern local.

Paiporta Conviu s’ha concebut com un espai per a posar en marxa l’acció comunitària, és a dir, activitats que incidisquen en els grups poblacionals, col·lectius específics i veïnat en general a través d’activitats de caràcter grupal. Les línies generals a assolir seran el foment de la participació d’aquests col·lectius en la vida del municipi, prevenir situacions de solitud, violència, desarrelament o dificultat social, a més de millorar la qualitat de vida de col·lectius concrets i veïnat en general.

Algunes de les iniciatives que s’han posat en marxa són un taller d’artteràpia, altre de ioga, i ball, els caps de setmana. Ja s’impartien cursos d’exercici de la memòria, entre d’altres.
A Paiporta Conviu caben iniciatives com el Grup de Trobada de Famílies Acollidores, i de cuidadores i cuidadors no professionals formats, precisament, en cursos de l’Ajuntament. També hi haurà tallers de teatre, per a famílies, sobre salut i sexualitat, economia domèstica, grups d’autoajuda, cinema-fòrum, teatre-fòrum, café teatre, xarrades, ponències i monogràfics.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018