25n
Orgull
Orgull

El consell de transparència inadmet 2 denúncies del regidor Juanjo Llorente contra el govern d'Aldaia

El consell de transparència inadmet 2 denúncies del regidor Juanjo Llorente contra el govern d'Aldaia
30/07/2018 -

El passat 6 de novembre, el regidor Juanjo Llorente va denunciar en el Consell de Transparència de la Comunitat Valenciana la suposada “falta d’informació” en un ple municipal sobre una sentència pendent de recurs. El govern socialista d’Aldaia va indicar que la norma general que sempre ha regit aquestes situacions en aquest municipi és informar sobre aquestes sentències “quan són fermes” i no queden recursos per resoldre. A més, el Consell de Transparència n’ha inadmés aquesta denúncia “per falta de competència”, la qual cosa per als socialistes d’Aldaia torna a posar de manifest que el regidor Llorente “va a totes les instàncies que són gratis a denunciar coses, toc o no toc”.

D’altra banda, el 4 de desembre Llorente va tornar a denunciar en el Consell de Transparència de Comunitat Valenciana, en aquesta ocasió al·legant que la informació de la proposta del pressupost municipal per a 2018 “era incomprensible” i que “no complia amb els principis de transparència”. En aquest cas, el Consell de Transparència directament va desestimar la denúncia.

Sobre aquesta segona denúncia en matèria econòmica per part de Juanjo Llorente, cal reiterar, segons els socialistes, que no és la primera vegada que aquesta persona “pateix confusions econòmiques”, ja que fa mesos va haver de retirar una moció que acusava el govern local de pujar l’IBI, perquè en realitat el que feia era abaixar aquest impost. En aquest cas, -expliquen- l’error d’aquest regidor va ser “tan evident” que va haver de retirar aqueixa moció.

Els socialistes lamenten que aquestes dues noves denúncies inadmeses confirmen que el regidor Juanjo Llorente “està duent a terme una campanya de descrèdit contra el govern local d’Aldaia, utilitzant per a açò les denúncies en els estaments que són gratis, sense més justificació, amb l’objectiu d’embrutar la política a Aldaia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + nou =