caixa popular

S'impugnaran les borses d'ocupació temporal de RTVV?

La Unió de Periodistes considera discriminatori el barem de les borses d’ocupació

S'impugnaran les borses d'ocupació temporal de RTVV?
25/09/2017 -

Fa ja unes setmanes, la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) publicava noves borses d’ocupació temporal, que abastaven 35 categories professionals, per a formar part de la nova radiotelevisió valenciana, que podria veure la llum a principis de l’any que ve. Unes borses d’ocupació, que es mantindran fins que es duguen a terme les places definitives mitjançant processos selectius.

No obstant això, aquesta convocatòria sembla que no ha agradat a tothom. I és que des de la Unió de Periodistes ja s’ha anunciat que treballaran per a aconseguir la seua impugnació per considerar discriminatori el barem que s’aplica als extreballadors, enfront de la resta de professionals. En aquest sentit, han afirmat que vulnera el principi d’igualtat i tanca la porta a la resta de periodistes.

Si recordem el barem que es va aplicar en aquestes borses temporals d’ocupació que, de moment, segueixen el seu curs, i que va ser negociat amb els sindicats, l’experiència professional en RTVV es puntuava amb un 0,07 per mes treballat, enfront del 0,04 per mes treballat en altres empreses. Així mateix, es puntuava amb 7,5 punts haver superat un procés selectiu en l’antiga RTVV per al mateix lloc, i, amb un màxim de 2,5 punts, haver treballat en altres categories professionals en l’anterior radiotelevisió valenciana.

Per la seua banda, l’Associació Professional de Periodistes Valencians (APPV) també estudia impugnar les borses d’ocupació. Tant és així que el gabinet jurídic estaria estudiant el barem de mèrits per a considerar la possibilitat de presentar un recurs de reposició davant el Consell Rector de la radiotelevisió autonòmica.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats