25n
25N
25N

Importadors d'hàbitat i materials de construcció de 13 països coneixeran l'oferta de més de 100 empreses valencianes en una missió d'IVACE

Importadors d'hàbitat i materials de construcció de 13 països coneixeran l'oferta de més de 100 empreses valencianes en una missió d'IVACE
16/11/2016 -

Un total de vint-i-tres importadors, distribuïdors i prescriptors es desplacen aquesta setmana a la Comunitat Valenciana per a conéixer l’oferta d’hàbitat i materials de construcció de més de 100 empreses valencianes en el marc d’una missió inversa organitzada per IVACE Internacional.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha explicat que amb aquesta missió, “acostem les oportunitats de negoci d’interessants mercats a les empreses valencianes. Volem facilitar a les empreses nous contactes comercials i la possibilitat de participar en projectes del canal contracte en mercats com Austràlia, Madagascar, Regne Unit o Rússia”.

“Aquestes missions tenen una gran acceptació per part de les empreses – en aquesta ocasió s’han inscrit 102 empreses-, ja que els oferim la possibilitat de fer nous contactes sense eixir de la seua casa. A més, també són molt apreciades pels importadors que destaquen la professionalitat d’aquest tipus d’accions gràcies a les quals concentren en dues jornades un gran nombre de reunions i contactes comercials”, ha assenyalat.

En la selecció de compradors s’ha tingut en compte l’interés per incorporar noves empreses i productes de la Comunitat Valenciana el seu dossier, així com la seua participació en projectes del canal contracte en els seus països d’origen.

En aquesta ocasió, IVACE Internacional ha aconseguit la participació d’importadors, distribuïdors i prescriptors d’il·luminació, moble, tèxtil llar i materials de construcció de mercats com Austràlia, Alemanya, Algèria, Corea, Indonèsia, Irlanda, Kuwait, el Marroc, Madagascar, Polònia, Regne Unit, Rússia i Turquia.

La missió inversa va començar ahir, amb la ronda de reunions i entrevistes personals en l’hotel Primus de València, que s’estendran tot el dia de hui en el mateix emplaçament. El dia 17 de novembre, els importadors de materials de construcció es desplaçaran a la seu de la Cambra de comerç de Castelló per a facilitar les reunions amb empreses castellonenques del sector.

La resta d’importadors aprofiten aqueix dia per a visitar les instal·lacions de les empreses per les quals hagen mostrat major interés.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 6 =