caixa popular

IMED València realitza la seua primera cirurgia cardíaca

IMED València realitza la seua primera cirurgia cardíaca
09/08/2017 -

L’Hospital IMED València ha realitzat la seua primera cirurgia cardíaca a un pacient de 70 anys d’edat, que va arribar a l’hospital amb una insuficiència valvular mitral severa. El pacient va ser atés en primera instància pel Dr. Òscar Fabregat, cap del servei de cardiologia clínica d’IMED, que davant la severitat del quadre clínic que presentava el pacient va decidir traslladar-ho a l’UCI del centre.

El servei de medicina intensiva d’IMED València va poder estabilitzar al pacient, però finalment es va decidir programar la cirurgia cardíaca de manera urgent, decisió en la qual va intervenir el mateix servei de medicina intensiva al costat del servei de cardiologia clínica i al de cirurgia cardíaca. El Dr. Juan Margarit Calabuig ha sigut el cirurgià encarregat d’aquesta primera intervenció cardíaca en l’hospital.

Durant la cirurgia s’ha realitzat un implant de pròtesi valvular mecànica de forma reglada i sense incidències. L’evolució del pacient ha sigut satisfactòria, passant de nou per l’UCI i planta d’hospitalització. La seua evolució favorable fer preveure que rebrà l’alta en els pròxims dies. El Dr. Margarit ha declarat sentir-se “satisfet amb la intervenció realitzada, que ha demostrat que comptem amb els mitjans necessaris per a establir un servei de cirurgia cardíaca de primer nivell”. Per la seua banda el cap de cardiologia clínica de l’hospital, el Dr. Òscar Fabregat, ha volgut incidir que “és un autèntic plaure poder comptar amb un equip multidisciplinari que té la capacitat per a atendre casos com aquest d’una manera ràpida i àgil. Estem aconseguint formar un grup humà que funciona realment com un equip”.

Un hospital obert

IMED València s’ha configurat com un hospital general, que atén la pràctica totalitat d’especialitats mèdiques i quirúrgiques. Serveis d’una major complexitat com el de cirurgia cardíaca, van engegant-se progressivament. L’hospital aposta per un model amb personal propi que permet una gran agilitat en la presa de decisions, però que manté les portes obertes a les col·laboracions amb facultatius externs que desitgen utilitzar les seues instal·lacions quirúrgiques o a aquells que decidisquen utilitzar els seus mitjans de diagnòstic per imatge.

D’altra banda, IMED València ha tancat acords amb les principals companyies asseguradores, per la qual cosa l’hospital està obert a aquells pacients que tenen un segur de salut i desitgen fer ús de les seues instal·lacions.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris