25n
25N
25N

El grup hospitalari IMED sol·licita impartir el grau de Medicina de la UA en les seues instal·lacions

El grup hospitalari IMED sol·licita impartir el grau de Medicina de la UA en les seues instal·lacions
16/01/2019 -

El grup d’hospitals privats IMED ha entregat per escrit una sol·licitud perquè s’impartisca el grau de Medicina de la Universitat d’Alacant en els seus centres. La institució acadèmica ha valorat així que el grau, aprovat el juliol passat per l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (Aneca), continua “sumant suports”.

En un comunicat, la UA ha indicat que el director general d’IMED, Ángel Navarro, s’ha reunit amb el rector de la UA Manuel Palomar i els vicerectors d’Estudis, Enrique Herrero i el de Cultura, Esports i Llengües, Carles Cortés.

El representant dels hospitals d’Elx, Benidorm i València del grup IMED ha assegurat que “existeix una gran falta de metges i és un problema més greu del que cree la societat”. “És necessari formar més mèdics i donar resposta a l’alta demanda d’aquests estudis”, ha assenyalat.

En aqueix sentit, el rector de la UA, Manuel Palomar, ha agraït el compromís del grup IMED amb els estudis de Medicina en la Universitat d’Alacant i ha recordat que “en els pròxims 10 anys està previst que es jubilen un 45 per cent dels metges que exerceixen en l’actualitat”. Una dada que reflecteix la importància de formar nous professionals que donen resposta a les necessitats d’atenció que requereix la societat.

El compromís del grup IMED permetrà als estudiants de Medicina de la UA realitzar les seues pràctiques hospitalàries en els diferents centres que el grup posseeix i també està obert a un altre tipus de col·laboracions que redunden en el benefici de la formació dels futurs mèdics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + huit =

museo prehistoria
museo prehistoria