caixa popular

2.800 imatges capten l'essència dels mercats municipals

2.800 imatges capten l'essència dels mercats municipals
07/03/2018 -

El reportatge fotogràfic que millor ha captat l’essència dels mercats municipals ha rebut hui un premi de 1.000 euros. La seua autora, Raquel Ferrero, ha sigut la guanyadora del segon concurs fotogràfic organitzat per la regidoria de Comerç per a redescobrir en imatges els mercats de la ciutat. La convocatòria, que enguany no ha estat restringida als professionals de la imatge, també ha premiat quatre usuaris i usuàries d’Instagram. Carlos Soler, María Cabedo, Víctor Ruíz i Francisco Montesinos han rebut 500 euros cadascú per les seues sèries fotogràfiques mostrades a través de l’esmentada xarxa social. En total, el jurat ha hagut de valorar 2.800 imatges.

El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presidit hui l’entrega d’aquests premis que s’ha celebrat a l’Hemicicle Municipal com a colofó d’un certamen que l’Ajuntament pretén consolidar “per acostar i redescobrir els mercats a nous públics”.
La primera edició d’aquesta campanya comercial, celebrada l’any passat, va concloure amb més de 2.000 fotografies i enguany s’han presentat 800 més, “que han capturat la cultura, la gastronomia i la història d’aquests espais tan emblemàtics amb una mirada nova, necessària per a revitalitzar la imatge dels mercats”.

Carlos Galiana, com a responsable dels mercats municipals, ha agraït el treball realitzat pels fotògrafs i instagramers, “en nom dels mercats i dels centenars de treballadores i treballadors que hi ofereixen, dia rere dia, productes de proximitat i qualitat”. Per altra banda, la periodista Pilar Almenar, que junt amb la fotoperiodista Tania Castro, ha coordinat aquest concurs, ha manifestat l’agraïment de tots i totes les participants que han rebut tot el suport dels venedors i venedores dels mercats per a desenvolupar la seua tasca.

Els fotògrafs i fotògrafes que han participat han presentat treballs de 10 o 15 imatges, mentre que en la d’instragramer, han aportat sèries de 4 fotografies. Totes les imatges han sigut valorades pel Jurat que ha estat compost pel comissari i professor Pep Benlloch, el fotògraf Biel Aliño, i l’arquitecta i instragramer Anna Devis. Tots ells han participat hui en l’entrega dels premis, juntament amb la regidora popular María Jesús Puchalt.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 11 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC