25n
25N
25N

IKEA València Alfafar presenta un nou hort urbà en el col·legi Cervantes d'Alboraia

IKEA València Alfafar presenta un nou hort urbà en el col·legi Cervantes d'Alboraia
28/03/2017 -

Divendres que ve 31 de març a les 12 hores, Miguel Chavarría, alcalde d’Alboraia i Matilde Iraola, responsable de Màrqueting i Comunicació de IKEA València Alfafar, inauguraran un nou hort urbà en el Col·legi Públic Cervantes d’Alboraia.

Aquest nou espai forma part del projecte d’implementació d’horts urbans que IKEA València Alfafar ha vingut desenvolupant en els últims mesos en patis escolars de València i la localitat d’Alfafar, on s’han implementat altres sis horts gràcies al voluntariat prestat per empleats de la tenda i la donació de mobiliari per part de la companyia.

La iniciativa dóna resposta als desitjos i necessitats identificades en un dels tallers que IKEA va posar en marxa, en col·legis amb xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social de la província i que s’impartien cada dos mesos.

També estaran presents membres de la Direcció del col·legi així com alguns dels xiquets i xiquetes que es beneficiaran d’aquestes noves instal·lacions on es preveu, a més, el desenvolupament d’activitats lúdiques i educatives.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

museo prehistoria