caixa popular

Manises celebra la III Setmana de les Lletres del 20 al 22 d'abril

Manises celebra la III Setmana de les Lletres del  20 al 22 d'abril
17/04/2018 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises ha organitzat un any més la Setmana de les Lletres. Del 20 al 22 d’abril, se celebrarà aquesta proposta cultural que enguany compleix la seua III edició i que té com a finalitat principal divulgar la literatura per apropar-la a tots els públics.

Les activitats començaren el passat mes d’abril amb el lliurament del concurs de dibuix per al cartell anunciador de la Setmana de les Lletres. El cartell guanyador de 2018, realitzat per l’alumna Minerva Delicado de l’IES Pere Boïl, ha estat triat entre quasi 300 dibuixos d’escolars de la ciutat de Manises.

La «Setmana de les Lletres 2018» començarà amb la XVIII Lectura Pública el divendres 20 d’abril a les 17.45 h. La Biblioteca Pública Municipal «Enric Valor» albergarà una lectura dedicada enguany a recordar el llegat cultural de les dones escriptores, així com les dificultats que en el passat impediren un just desenvolupament i reconeixement de la seua tasca.

En acabar la XVIII edició d’aquesta lectura pública, l’Auditori Germanies albergarà la representació de l’obra de teatre «Pels pèls» a partir de les 20.30 h.

Dissabte 21 d’abril, a les 22.30 h, l’Auditori Germanies tornarà a acollir un nou espectacle, en aquesta ocasió el passe de la pel·lícula «La libreria» d’Isabel Coixet.

La Fira del Llibre d’enguany tindrà lloc el diumenge dia 22 a la plaça Rafael Atard, on de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h es podrà gaudir de diverses activitats per a tots els públics. La inauguració oficial serà a les 11.00 h amb un concert de la Banda Juvenil de la Societat Musical l’Artística Manisense. A les 12.00 h, Trobaversos representarà el contacontes «Canta, juga, balla… poesia!». I per la vesprada, a les 18.00 h, tindrà lloc l’obra de teatre familiar de carrer «Les noves historietes medievals» a càrrec de la companyia Pot de Plom Teatre.
El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, vol aprofitar «per a animar a la gent a participar activament en totes aquestes activitats, ja que la Setmana de les Lletres és una molt bona oportunitat de gaudir de la nostra cultura, la qual es trobarà al carrer i a l’abast de tots i totes».


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris