25n
25N
25N

Igualtat inverteix mig milió d'euros a millorar les instal·lacions del centre Marqués de Dos Aguas

Igualtat inverteix mig milió d'euros a millorar les instal·lacions del centre Marqués de Dos Aguas
09/03/2020 -

El director general d’Infraestructures de Serveis Socials de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Enric Juan, ha destacat la inversió de 580.982 euros que s’ha realitzat en el CAU Marqués de Dos Aguas de Picassent per a persones amb diversitat funcional “amb l’objectiu de millorar la vida de residents, usuaris i famílies amb nous espais verds i instal·lacions per a activitats interiors i exteriors”.

El CAU Marqués de Dos Aguas de Picassent és un centre titularitat de la Generalitat que compta amb tres recursos integrats: 20 places de residència, 40 de centre de dia i 70 de centre ocupacional.

Enric Juan ha assenyalat que ja s’han adjudicat les obres de condicionament de l’entorn del complex per valor de 462.165 euros, que inclouen la creació d’una pista poliesportiva per a activitats exteriors com bàsquet o futbol, i una ampliació de les zones enjardinades de l’entorn del centre.

Així mateix, el projecte de millora contempla la construcció d’un pàrquing per a treballadors i familiars dins de la parcel·la del centre, i la instal·lació de rampes de connexió en les entrades.

Segons ha assenyalat el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, l’execució d’aquestes obres tindrà una duració prevista de quatre mesos, “per la qual cosa es podrà gaudir de les instal·lacions noves abans de l’estiu”, ha assegurat.

Enric Juan ha indicat que aquesta actuació se suma a una altra important inversió que s’acaba de finalitzar en el mateix centre i que a més era una reivindicació d’usuaris i familiars, “la creació d’una àmplia sala polivalent per a desenvolupar diferents activitats i tallers”. Aquesta millora es va adjudicar per 118.727 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − quatre =