caixa popular

Igualtat destina prop de 4 milions per a programes i serveis de promoció de l'autonomia de persones amb diversitat funcional

Igualtat destina prop de 4 milions per a programes i serveis de promoció de l'autonomia de persones amb diversitat funcional
25/08/2017 -

La vicepresidència i conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha incrementat en un 20 per cent el pressupost inicial destinat a subvencionar el desenvolupament de programes i serveis de promoció de l’autonomia de persones amb diversitat funcional, amb un import global de 3.907.435 euros.

El DOGV ha publicat l’increment del crèdit d’aquesta línia que inicialment era de 3.256.196 euros i que amb la consignació pressupostària actual de 651.239 euros aconsegueix els prop de 4 milions d’euros. Amb aquest augment la conselleria pot resoldre sol·licituds que havien quedat sense atendre per falta de crèdit.

A través de la convocatòria d’aquestes ajudes de la Conselleria d’Igualtat se subvencionen programes de convivència, promoció d’oci i temps lliure, de cooperació social, d’intervenció per a la prevenció i inserció social, de respir familiar, atenció sociosanitària, d’ocupació amb suport, de foment de la vida independent o de teràpia assistida amb animals de companyia, entre uns altres. Poden optar a aquestes ajudes les entitats sense ànim de lucre que gestionen o desenvolupen aquest tipus de programes dirigits a persones amb diversitat funcional i a les seues famílies.

L’assignació d’aquests crèdits objecte d’ampliació no requerirà de nova convocatòria i es realitzara amb els mateixos criteris de valoració que estableix la convocatòria, com l’interès i repercussió social del programa o servei, la qualitat del mateix, o la seua viabilitat econòmica, així com l’experiència de l’entitat sol·licitant.

Per a la valoració de les sol·licituds s’ha tingut en compte també el compliment de les clàusules socials. Així, es valora l’experiència de l’entitat i de l’equip humà en matèria específica d’igualtat de gènere de persones amb diversitat funcional i del seu personal, així com el compromís de l’entitat a elaborar i implantar un pla d’igualtat.

Així mateix, i dins del compliment de clàusules socials, s’ha valorat la creació d’ocupació per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, i el compromís de l’entitat a contractar i integrar en la seua plantilla a persones amb diversitat funcional.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats