25n
25N
25N

Igualtat subvenciona per primera vegada la redacció de projectes per a l'execució d'obres de centres i serveis de l'àmbit de la igualtat i inclusió

S’han convocat també les ajudes per a obres, equipament i reforma de centres ja en funcionament

Arxiu

Igualtat subvenciona per primera vegada la redacció de projectes per a l'execució d'obres de centres i serveis de l'àmbit de la igualtat i inclusió
17/07/2020 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives subvencionarà per primera vegada ajudes per a la redacció de projectes d’obres i serveis relacionats amb tots els nivells d’atenció dels serveis socials en l’àmbit de la igualtat i les polítiques inclusives.

El DOGV ha publicat la convocatòria d’aquestes subvencions al costat de les destinades a l’equipament, obres i reformes de centres. En total són tres línies estratègiques que podran ser objecte d’aquestes ajudes per a les quals es destinen 3 milions d’euros i a les quals podran accedir les entitats locals i entitats sense ànim de lucre que siguen titulars de la gestió de centres, programes o serveis del sistema valencià de serveis socials.

Amb aquesta convocatòria, la Conselleria té l’objectiu d’articular les aspiracions i demandes socials amb fórmules de col·laboració interadministrativa i amb les entitats del tercer sector d’acció social que permeta dur-les a terme.

D’una banda, se subvencionarà amb un milió d’euros la línia per a l’adquisició de mobiliari, estris i equips informàtics necessaris per al funcionament dels centres, programes i serveis ja en marxa, així com l’adquisició de vehicles adaptats o adaptació de vehicles que siguen necessaris per al desenvolupament de l’activitat del centre, del programa o del servei.

Amb una segona línia es concediran ajudes per a construccions i obres, desglossades d’una banda en subvencions per a nova construcció, finalització d’edificis o espais que no estiguen en funcionament i canvi d’ús de tot l’edifici.

D’altra banda, se subvenciona també dins d’aquesta línia les obres de reforma, com a ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reparació d’immobles, de centres en funcionament i espais en els quals es desenvolupen programes i serveis d’atenció primària bàsica, primària específica o secundària de serveis socials. Per a aquesta línia es destinarà també 1 milió d’euros.

Finalment i per primera vegada, se subvenciona la redacció de projectes complets el contingut dels quals serà el necessari per a la realització de les obres, amb una quantia total d’1 milió d’euros.

Les sol·licituds per a aquestes subvencions es presentaran exclusivament de manera telemàtica que estan accessible en la seu electrònica de la Generalitat (consultar ací). El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim dia 6 d’agost.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

bombers
CCCC
Valencia activa