25n
25N
25N

Igualtat reforma i millora les condicions d'accessibilitat de la residència de persones majors de Puçol

Igualtat reforma i millora les condicions d'accessibilitat de la residència de persones majors de Puçol
21/10/2019 -

La Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives realitzarà obres de reforma i de millora de les condicions d’accessibilitat de la residència de persones majors de Puçol, segons ha informat el director general d’Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, qui ha explicat que els treballs ja s’han tret a licitació pública.

Les obres de rehabilitació licitades tenen un cost de 246.048 euros i serviran per a reformar els banys de la planta baixa i primera planta amb nous revestiments, canvis en els sanitaris i en les ajudes tècniques, noves mampares i una dutxa per condícia adaptada. Concretament es canvien les instal·lacions de lampisteria i sanejament, el paviment i enrajolats, així com els sanitaris i aixeteria.

D’altra banda, es procedirà al canvi de fusteries interiors, així com un sistema nou de trucades i millores en la instal·lació hidràulica. Finalment, el plec recull la modernització de l’ascensor i actuacions en el pavés per trencament.

El termini previst per a l’execució de les obres està establit en 120 dies des que s’adjudiquen les mateixes, ha explicat Juan, qui ha destacat que l’accessibilitat dels espais públics, i en major mesura en residències on hi ha persones amb mobilitat reduïda, “és una de les prioritats del Consell del Botànic per a aquesta legislatura”.

En aquest sentit, ha recordat que la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha marcat com un dels objectius del seu departament per a aquesta legislatura l’aprovació i posada en marxa d’una llei d’Accessibilitat Universal.

Aquesta futura llei, ha assenyalat el director general, “garantirà” la plena igualtat de totes les persones en matèria d’accessibilitat, i ha recordat que les administracions públiques “són les encarregades de vetlar per la protecció de totes les persones, però molt especialment d’aquelles persones més vulnerables, aquelles que més el necessiten”.

Residència de Puçol

La residència i centre de dia per a persones majors dependents de Puçol és un centre de titularitat pública dependent de la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

El centre compta amb 86 places residencials i 10 places d’atenció diürna. Té una plantilla de 58 professionals, tant de l’àrea sanitària com de serveis i de direcció

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =