25n
25N
25N

L'IES Riu Túria presenta els seus projectes europeus en el ‘Erasmusdays’

L'IES Riu Túria presenta els seus projectes europeus en el ‘Erasmusdays’
11/10/2019 -

L’alumnat i professorat de l’IES Riu Túria van presentar els diferents projectes europeus que han desenvolupat des del curs escolar 2017-2018 en el “Erasmusdays”, celebrat el 10 d’octubre en la Sala d’actes de l’Ajuntament de Quart de Poblet. A l’acte, obert al públic, va assistir la regidora d’Educació, Consue Campos, qui va felicitar el centre pel treball realitzat.

La jornada es va dividir en tres blocs en els quals es van presentar tant els projectes realitzats pels professors i professores, com els realitzats per les estudiants, per a finalitzar amb una trobada amb el regidor de Projectes Europeus i Innovació, Bartolomé Nofuentes.

Així, en la primera part, el professorat va relatar les seues experiències formatives dins del procés d’internalització de l’IES que els van portar en el curs 2018-2019 a set països europeus, Polònia, Itàlia, Hongria, Finlàndia, França, Bèlgica i Croàcia, per a conéixer altres models educatius mentre reforçaven les seues competències lingüístiques.

En la segona part, va ser el torn de l’alumnat, que va presentar les tres iniciatives que han desenvolupat dins del projecte eTwinning des del curs 2017-2018: “The planta round us”, “Travelling to different biomes” i “Mirror, mirror on the wall?!”. La primera d’elles ja va rebre l’any passat el Segell de Qualitat Nacional, el Segell de qualitat Europeu i el Premi Nacional a Estònia; mentre que les dues últimes han repetit Segell de Qualitat Nacional aquest curs.

Un treball ben fet que ha permés que el centre haja tornat a ser seleccionat per a participar en un nou projecte de formació del professorat de dos anys de duració i per a un projecte de col·laboració que ampliarà les possibilitats de formació i intercanvi de bones pràctiques per a l’alumnat.

La jornada es va tancar amb una trobada entre les professores i professors i els regidors Consue Campos i Bartolomé Nofuentes, en el qual es van tractar aspectes de l’IES Riu Túria com a escola ambaixadora del Parlament Europeu, seleccionat per segon any consecutiu per a això. Entre ells, es va parlar del pròxim viatge al Parlament d’Estrasburg, que tindrà lloc al desembre, en el qual l’institut participarà al costat d’altres escoles ambaixadores d’Europa en unes jornades de treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − set =