25n
25N
25N

Els alumnes de l'IES La Patacona d'Alboraia són finalistes en el Premi Acció Magistral gràcies al projecte 'App Orxata'

El grup de la Patacona és finalista autonòmic en la Modalitat Idea Alumnat

Els alumnes de l'IES La Patacona d'Alboraia són finalistes en el Premi Acció Magistral gràcies al projecte 'App Orxata'
18/07/2019 -

Un grup d’alumnes i alumnes de l’IES La Patacona s’ha convertit en finalista autonòmic del Premio Acción Magistral, uns guardons que atorga la Fad amb BBVA amb la finalitat de donar suport a iniciatives creatives i innovadores, amb impacte social, en centres educatius d’Espanya. El seu projecte, ‘Ús didàctic del mòbil: App Orxata’, es troba entre els finalistes de la Modalitat Idea Alumnat dels premis.

App Orxata és una aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes tàctils d’Android, l’objectiu dels quals és donar a conéixer l’origen i la història de l’orxata, així com els llocs on es pot consumir. En l’aplicació també es poden trobar diversos vídeos explicatius amb dades sobre la idea desenvolupada i entrevistes al Consell Regulador Xufa de València i a l’alcalde d’Alboraia, Miguel Chavarría. Segons l’alumnat que ha creat l’app, la idea sorgeix de l’entorn de l’institut, que es troba envoltat de camps de xufes i d’horta, i consideren que l’app sobre l’orxata transmet idees de sostenibilitat, comerç de proximitat, agricultura sostenible i productes ecològics. 

Així mateix, pretenen fomentar l’ús del mòbil per a alguna cosa més que utilitzar xarxes socials o jugar, perquè l’aplicació és d’ús didàctic, així com el consum d’una beguda natural i sana com és l’orxata.

La iniciativa va ser desenvolupada per aquest grup d’alumnes i alumnes de 3r de l’ESO de l’IES La Patacona per a la seua presentació al Premio Acción Magistral.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − onze =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020