25n
25N
25N

IDEA’T signa un conveni amb l'Associació d'Hostaleria de Torrent

Ambas entidades colaborarán en la organización de acciones de promoción y modernización del sector hostelero de la ciudad.

IDEA’T signa un conveni amb l'Associació d'Hostaleria de Torrent
07/07/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, mitjançant l’empresa municipal Idea’t, seguint el seu objectiu d’impulsar l’activitat econòmica a la ciutat de Torrent, ha signat un conveni amb l’Associació d’Hostaleria de Torrent.
Amb aquest acord es pretén potenciar aquest sector, millorar el seu atractiu aconseguint que la ciutat siga un referent hostaler de qualitat i que oferisca una àmplia oferta gastronòmica.
IDEA’T i l’Associació d’Hostaleria de Torrent es comprometen a col·laborar a la planificació i execució d’accions de caràcter promocional que dinamitzen el sector hostaler de la ciutat i fomenten el seu atractiu; així com a promoure la formació i modernització dels professionals del sector per a la millora de la competitivitat dels seus negocis.
Està previst que les primeres accions conjuntes es realitzen a partir del pròxim mes de setembre.
Una Comissió Mixta de Seguiment formada per dos representants d’IDEA’T i dos representants de l’Associació vetllarà pel correcte desenvolupament de l’acord.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − set =

CCCC
torrent