caixa popular

I com cosim Catalunya ara?

Hui sens dubte toca reflexionar. Torne a eixa frase cèlebre de la líder Susana Díaz sobre “cosir el PSOE” però ara aplicat a un territori i una situació molt més complicada. Després del viscut en el dia d’ahir, és clar que la societat catalana està trencada en dues i serà molt complicat tornar a cosir i a unir aquesta societat. Estem parlant del moment més dur de la democràcia espanyola.

Cada territori té les seues singularitats, el seu patrimoni històric i per eixa raó, la convivència entre territoris és essencial dins del marc de la democràcia. Ahir vivim un dia terrible amb més de 800 ferits i 12 agents policials també ferits. I el pitjor està per arribar. No s’albira cap moviment de les forces polítiques per a fer per al que realment han sigut triades, dialogar. Cal tendir ponts i no destruir-los i és clar que ara mateix el xoc de trens s’ha convertit en un gran accident d’una enorme magnitud.

Cosir, teixir, unir en aquests moments resulta d’allò més complicat i sens dubte sembla una missió molt complicat amb els líders polítics que tenim en l’actualitat. Ahir no tinc cap dubte que va guanyar Puigdemont la partida. La gent va votar, la gent es va mobilitzar i per desgràcia, les càrregues policials van fer encara més palesa la fractura d’aquesta societat. Davant aquest panorama, la papereta de Rajoy és clar que no és fàcil. Ha de cercar una solució i ha de crear un marc de convivència amb un territori històric però Com?. Tant de bo sabera una solució clara perquè ens enfrontem al moment més difícil de la democràcia espanyola.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + disset =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris