caixa popular

Humor en estat pur en Les Nits del Museu

Tots els divendres, monòlegs en la terrassa del Museu de les Ciències

Humor en estat pur en Les Nits del Museu
22/08/2017 -

La terrassa exterior del Museu de les Ciències acull, fins al pròxim 01 de setembre, ‘Les Nits del Museu‘. Un cicle de monòlegs en el qual, cada divendres, els riures estan més que assegurades. Humor i diversió en estat pur, de la mà dels millors artistes en un entorn únic.

Sobre l’escenari, situat en el llac dins de ‘Les Nits del Museu’, han passat un gran nombre d’experts monologuistes, com Xavi Castillo, Óscar Tramoyeres o Patrícia Espejo, entre altres. No obstant això, encara queden per davant dos divendres per a gaudir d’aquest divertit espectacle. Així, el pròxim 25 d’agost, Eugeni Alemany serà l’encarregat de fer riure a tots els assistents. Finalment, aquest cicle de monòlegs ho acabarà Toni Pons, el 01 de setembre.

El preu de l’entrada per a ‘Les Nits del Museu’ serà entre 8 i 12 euros per persona, que les podràs aconseguir tant en taquilla, com a través de la seua pàgina web. Si encara no tens pla per a aquest cap de setmana, no ho penses més, i passa una vetlada diferent i plena d’humor en la terrassa del Museu de les Ciències.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris