caixa popular

Hui comença la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors

Enguany es podrà gaudir de l’espectacle amb 440 places més gràcies a una tribuna extra

Hui comença la venda online de les llotges per a la Batalla de Flors
20/07/2017 -

El món faller és prepara per a viure una de les nostres tradicions més antigues, una batalla singular i original amb les nostres flors. La particular Batalla de Flors es prepara i des de hui es poden comprar les entrades a través de la web. A partir de les 9.30 del matí, poden accedir a la primera fase de venda online en www.batalladeflors.com.

Enguany tal com comentava el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, la principal novetat son les 440 places extra. “Un any més potenciem una celebració emblemàtica com la de la Batalla de Flors amb més entrades, gràcies a eixes 440 places de tribuna extra, que es vendran de forma individual. Centenars de persones podran així disfrutar d’un dels moments més esperats de la Gran Fira de València”, ha afirmat el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

En total hui es posaran a la venda un total de 183 llotges amb capacitat de 6 persones. El preu total és de 30 euros. Cal ser molt ràpid perquè l’any passat en unes hores les entrades van volar literalment. Però com sempre hi haurà un segon torn. En concret serà el pròxim 24 de Juliol amb altres 182 llotges.

Enguany també hi ha una segona novetat en la reserva de les entrades. Es podran adquirir de forma presencial el pròxim divendres 28 a partir de les 9.00 hores en les taquilles de Vivers. Només seran 60 entrades aixì que cal ser previsor.

Tot preparat per a a viure una Batalla única a tot el món, València com sempre, un referent. Flors, riures i sobretot l’alegria i l’entusiasme de tot el món faller.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris