caixa popular

Els alumnes de jardineria de l'IES La Moreria faran pràctiques en els horts del Pou del Quint

Els alumnes de jardineria de l'IES La Moreria faran pràctiques en els horts del Pou del Quint
17/05/2017 -

L’institut La Moreria de Mislata ja és titular d’una de les parcel·les dels horts urbans que l’Ajuntament ha habilitat entorn del Pou del Quint. Fa uns mesos, el Consistori va llançar una convocatòria pública per a oferir als veïns la possibilitat d’optar a un d’aquests horts urbans. En aquesta convocatòria es reservava una parcel·la de terreny perquè ús educatiu i el primer centre a sol·licitar-ho ha sigut l’IES La Moreria, concretament per als seus alumnes de jardineria.

L’acte de cessió de la parcel·la ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero, la vicedirectora de l’institut, Marian d’Antonio, i dos dels alumnes del Cicle de Formació Bàsica en Jardineria.

El centre ja compta en les seues instal·lacions amb un xicotet hort, però que se’ls ha quedat xicotet per a tots els usos pedagògics que li estan donant. Per aquest motiu, la vicedirectora considera que la cessió del terreny del Pou del Quint “és molt positiva perquè augmentem el terreny sobre el qual els alumnes poden desenvolupar part del seu treball”. A més, d’Antonio afig que espera que els estudiants “s’apassionen d’aquesta activitat, fins i tot fóra de l’espai lectiu”.

Per la seua banda, el regidor Francisco Herrero ha anunciat que al juny l’Ajuntament obrirà una nova convocatòria per a la concessió de les 30 parcel·les que encara queden pendents d’adjudicar.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − un =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris