25n
25N
25N

Obri a València un hotel amb habitacions dedicades a les Falles

EP

Obri a València un hotel amb habitacions dedicades a les Falles
07/08/2019 -

Casual Hotels ha inaugurat el seu sisé hotel a la ciutat de València, ‘Casual Socarrat’, amb habitacions dedicades a les Falles i completament tematitzat entorn de la vida en la capital del Túria, on la companyia té la seua caserna general.

L’hotel, situat en el número 38 del cèntric carrer de la Pau, té 35 habitacions i una superfície total de 1.450 metres, amb una inversió d’1,6 milions d’euros, detalla el grup en un comunicat.

Aquest edifici del XIX ha sigut renovat per complet i tematitzat al llarg de 2019. Algunes de les seues habitacions temàtiques estan dedicades a les festes josefines, la pólvora, els equips esportius de València i a alguns personatges cèlebres del ‘cap i casal’ com Luis García Berlanga.

“València és la ciutat que estimem, la ciutat que ens va veure nàixer i la ciutat que ens ha convertit en líders en el mercat d’hotels temàtics d’Espanya. Aquesta obertura, de totes les altres, ens omple d’orgull i emoció”, ha manifestat el fundador de la companyia, Juan Carlos Sanjuan.

Casual, creada fa poc més de cinc anys, compta amb altres dos hotels en els voltants de la plaça de l’Ajuntament de València, un tematitzat amb estètica ‘vintage’ i un altre dedicat al món del cinema. Els seus uns altres tres establiments de la ciutat giren entorn de la música, les arts, i les civilitzacions.

NOU ‘CASUAL DE L’ESPORT’

Per al futur, el grup prepara un nou hotel al costat de L’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís, que es dirà Casual de l’Esport València i obrirà al llarg de 2020. També projecta el llançament d’una nova cadena de ‘hostels’, que serà inaugurada amb dos nous establiments i un número inicial de 124 llits.

Encara que estan “en plena fase d’expansió nacional i internacional”, amb hotels a Portugal i una pròxima obertura a Roma (Itàlia), el director general ha assegurat que València el “bressol” de Casual, que “sempre” formarà part del paisatge de la ciutat.

La cadena té previst tancar 2019 amb una facturació d’entorn de 14 milions d’euros, després del que aposta per arribar a l’objectiu de 22 milions en 2020. Després de l’obertura en els últims mesos d’hotels a Porto i Lisboa (Portugal), Sant Sebastià i Màlaga, compta amb 19 establiments i uns mil llits.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 1 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020
ficcions 2019-2020