25n
Orgull
Orgull

L'hostaleria d'Aldaia, exempta de pagar la taxa de terrasses també en 2021

L’Ajuntament treballa per a continuar ampliant les ajudes a un dels sectors més castigats pels efectes de la pandèmia

L'hostaleria d'Aldaia, exempta de pagar la taxa de terrasses també en 2021
16/07/2021 -

L’Ajuntament d’Aldaia va acordar que durant l’estat d’alarma, en 2020 i 2021, no es cobraria la taxa de terrasses a l’hostaleria. Actualment, i atés que segueix present la pandèmia i les limitacions preventives per a frenar la seua propagació, el consistori ha acordat ampliar aquesta exempció a tot l’any 2021 per a les terrasses de tot el municipi.

Segons afirma el regidor d’Agència Tributària, José Martínez Luna, “de nou des que estem en pandèmia tornem a prendre aquesta mesura, pensant en l’hostaleria. És un sector que ha estat afectat per les diferents mesures restrictives i amb això volem contribuir al seu alleujament fiscal, de manera que no es pague taxa de terrasses durant tot el 2021”.

Per la seua part l’alcalde, Guillermo Luján, indica que “des de l’Ajuntament estem intentant col·laborar en la recuperació econòmica, hem pagat 420.000 euros en ajudes a autònoms i comerços, estem ampliant l’exempció del pagament de taxa de terrasses per a 2021, i continuem treballant per a ampliar les línies d’ajudes. Volem des del local ajudar a la reactivació econòmica, amb tots els mitjans que tenim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 5 =