25n
25N
25N

La piscina municipal d'Alaquàs reobrirà el divendres 14

La piscina municipal d'Alaquàs reobrirà el divendres 14
10/06/2019 -

La piscina municipal descoberta es prepara per encetar l’inici de la temporada de bany que començarà el proper 14 de juny, motiu pel qual l’Ajuntament d’Alaquàs ultima els preparatius per a la posada a punt de la instal·lació.

Durant l’última setmana, els tècnics centraven els treballs en la neteja del casc de la piscina mitjançant l’utilització dels sistemes de vapor a pressió, intervenció prèvia a l’emplenat d’aigua.

Les tasques vénen a coincidir també amb la finalització dels treballs per a la millora de les instal·lacions de la piscina municipal, emmarcades dins del Pla de Serveis i Obres Públiques 2018-2019 i que han consistit en l’adequació i ampliació de l’espai on es troba la sala de màquines. Una intervenció que ha comptat amb una inversió de prop de 30.000€.

A la web municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs ja es pot consultar el programa de cursos intensius de natació per a la nova temporada d’estiu, activitats que romandran actives de l’1 al 19 de juliol.

El dimecres 26 de juny s’obrirà el termini per formalitzar les inscripcions per a participar al Programa de cursos: Fitness juliol 2019.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − nou =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
el puig