25n
25N
25N

Horari per a votar en les eleccions del 10N

Coneix l’horari dels col·legis electorals per a votar en les eleccions generals del 10 de novembre

Horari per a votar en les eleccions del 10N
21/10/2019 -

S’acosten les eleccions generals del 10 de novembre. Unes eleccions que tornaran a preguntar a la ciutadania quin govern volen per a Espanya. Els diferents col·legis electorals s’ompliran d’activitat i, durant tot el dia, romandran oberts tal com marca l’horari per a votar en les eleccions del 10N.

La gran pregunta que molts es fan és: A quina hora puc votar? Doncs bé, els col·legis electorals obriran les seues portes a les 9 del matí, i la ciutadania podrà votar fins a les huit de la vesprada. Una vegada tanquen les seues portes, al voltant de les 21.00 hores, començarà l’escrutini de les urnes.

En cada col·legi electoral, estaran presents els membres de la taula, que comprovaran que tot estiga correcte per a garantir el dret a vot. Així mateix, també es trobaran els interventors que són els encarregats de garantir que tot es desenvolupe sense contratemps.

Ja estan informant els ciutadans i ciutadanes que hauran d’estar present en les respectives meses electorals durant el pròxim 10 de novembre. No obstant això, sempre que existisca una causa justificada, es podrà rebutjar el fet de formar part de la Mesa Electoral del 10N.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 18 =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna