25n
25N
25N

Metrovalencia ofereix servei 24 hores durant les Falles 2020

Del 14 al 20 de març, el servei de metro de València ampliarà freqüències per les Falles

Metrovalencia ofereix servei 24 hores durant les Falles 2020

Metrovalencia oferirà un servei 24 hores durant les Falles 2020 en les principals destinacions de la xarxa, a partir del dia 14 de març que durarà fins al dia 20 de matinada. Així, Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, durant la presentació de l’horari de metro de València en Falles, ha destacat que “enguany hi haurà un dia més que l’any passat de servei ininterromput”. La intenció és fomentar l’ús del transport públic durant les Falles 2020 i evitar, així, congestionar el trànsit, especialment en les hores de major concurrència.

La freqüència del metro augmentarà en major mesura en les hores puntes de les mascletaes o altres esdeveniments importants, com l’Ofrena. Segons ha detallat Arcadi España, el dia 14 “hi haurà un increment en la freqüència de metros en la xarxa del 10%; el dia 15, coincidint amb la Plantà, del 65% i el dia 19, del 75%”. A més dels trens ordinaris se sumaran 2145 trens de serveis especials, i es contractaran 56 agents d’estació de manera temporal per oferir un servei més complet.

Hi haurà també un reforç del nombre de vigilants de seguretat en les vies de Metrovalencia, que incrementarà en un 11% (uns 80 vigilants aproximadament), una mesura que va en consonància amb la intenció del Govern de protegir els ciutadans i els turistes dels carteristes que aprofiten grans aglomeracions en les mascletaes o el metro per actuar sigil·losament.

Metrovalencia deixarà 1439 places de pàrquing gratuït en València a disposició de la ciutadania, repartides en 14 estacions i, els ajuntaments de l’àrea metropolitana, han decidit afegir-se a la mesura i oferiran 1163 places més. Així mateix, el telèfon d’atenció al client i les xarxes socials de Metrovalencia romandran actius les 24 hores del dia.

El conseller ha agraït els esforços de FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana) i ha instat als ciutadans que “utilitzen el transport públic aquestes Falles”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 16 =