25n
25N
25N

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana obri a Torrent

La gran mostra de Playmobil conté 5.000 figures i més de 100.000 peces, que tindrà horari de visites aquest Nadal

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana obri a Torrent
11/12/2019 -

L’exposició Playmobil de Torrent ha obert les seues portes hui al matí rebent als primers visitants. La mostra, la més gran de tota la Comunitat Valenciana, compta amb al voltant de 5.000 figures i més de 100.000 peces, tot això formant 13 diorames de diferents temàtiques. D’aquesta forma, el Antic Mercat es converteix, per segon any consecutiu, en un punt referencial del món Playmobil. Al final de la notícia, pots consultar l’horari de l’exposició i dies d’obertura.

Els xiquets i xiquetes del col·legi la Puríssima han gaudit de l’exposició, al costat de l’alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, i els representants de la corporació municipal. Entre els 13 diorames ha destacat ‘Un món de Festes’, un espai dedicat a les tradicions i festivitats locals. No faltava cap detall; comptant amb representacions d’emblemàtics monuments com la Torre, comerços torrentins; figures festives com la Reina de la Trobada i falleres, o tradicions com a l’Entrà de la Flor o els Moros i Cristians.

Els altres diorames relaten moments històrics i de ficció, com El bosc, Un món hostil, La batalla del bosc de Teutoburgo, Port Royal, L’Apocalipsi, Basset a dalt a Dénia, l’Oest, La batalla de Platea (Grècia, 479 a.c.), Regne de “ELEN-VINYA”, AGRABHA, a més d’un Betlem,. Per a aquesta posada en escena, trenta integrants de l’associació organitzadora, AESCLICK (Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil), han dedicat tres dies sencers per a muntar els diorames, alguns dels quals tenen fins a 20 metres i compten amb un treball molt laboriós i minuciós.

Igual que l’any passat, els amants del món Playmobil podran participar en l’entretingut joc del clic amagat, una prova perquè els visitants busquen en els diferents diorames huit figuretes de temàtica variades. Per això, en l’entrada se’ls farà lliurament d’un fullet perquè situen al clic amagat, que depositaran en una urna, participant en un sorteig per a guanyar un dels lots de Playmobil. Els clics d’enguany estan relacionats amb la temàtica de la nova pel·lícula estrenada sobre Playmobil.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha assegurat que enguany “l’exposició tornarà a ser un èxit, superant la xifra dels 50.000 visitants que van gaudir d’aquesta meravellosa exhibició de clics en l’edició passada. De fet, ja tenim una programació amb els col·legis que visitaran la mostra durant els matins”.

D’igual manera, en l’exposició es disposarà de mercat ambulant que posarà en contacte a col·leccionistes i compradors de tota la geografia espanyola, podent adquirir tota mena de peces. Aquest estarà obert els següents caps de setmana: 13, 14 i 15 de desembre; el 20, 21 i 22 de desembre; i el 27, 28 i 29 de desembre.

HORARI DE L’EXPOSICIÓ

De dilluns a dissabte: de 09.00 a 14.00

Dimarts, dimecres i dissabte: 17.00 a 20.00

Dijous 26 de desembre i 2 de gener de 17.00 a 20.00

Diumenges de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00

DIES QUE ESTARÀ TANCADA

25 de desembre tancat a la vesprada

31 de desembre tancat a la vesprada

1 de gener tancat tot el dia

5 de gener tancat a la vesprada

6 de gener tancat tot el dia

12 de gener tancat a la vesprada

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =