25n
25N
25N

Homenatge al personal de l'Ajuntament d'Alfafar per les seues més de 25 anys de dedicació

Homenatge al personal de l'Ajuntament d'Alfafar per les seues més de 25 anys de dedicació
09/01/2018 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha volgut agrair el treball de les persones que desenvolupen la seua labor per al poble d’Alfafar en els seus 25 anys o més com a treballadors i treballadores d’aquesta casa.

Des de la regidoria de Serveis Generals s’ha reconegut la labor de les persones que porten treballant per als veïns i veïnes d’Alfafar 25 anys o més. Treballadors i treballadores de la casa i la Corporació Municipal han sigut testimonis d’aquest reconeixement.

63 han sigut les persones reconegudes públicament pel seu esforç, treball i dedicació durant tots aquests anys. Tant les persones que estan en l’Ajuntament actualment, com aquelles que ja s’han jubilat han sigut part important de la història del treball d’aquest Consistori, per açò, se’ls ha reconegut la seua labor dins d’aquest.

L’acte s’ha dut a terme en el Saló de Plens de l’Ajuntament, on les i els treballadors han sigut obsequiats amb un quadre commemoratiu d’aqueix dia i un bolígraf.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar es dóna l’enhorabona a totes aquestes persones que treballen dia a dia per la millora constant dels serveis del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × quatre =

bombers
CCCC