25n
25N
25N

Torrent rendeix homenatge a la seua Policia Local

L’Ajuntament de Torrent reconeix el treball dels policies locals en actiu amb 30 anys de servei públic

Torrent rendeix homenatge a la seua Policia Local
07/10/2019 -

L’alcalde Jesús Ros, al costat de la regidora de Seguretat Ciutadana, Inma Amat, i el comissari cap del cos de la Policia Local de Torrent, Eduardo Martínez, van entregar divendres passat les medalles, felicitacions i esments amb motiu de l’acte de commemoració del Dia de la Policia Local de Torrent.

Els màxims representants de la societat civil de la ciutat es van reunir al jardí de l’Hort de Trénor per a acompanyar als agents locals en un dia en què es reconeix la gran responsabilitat que assumeixen com a guardians de la seguretat del municipi. L’acte va començar amb les paraules de la regidora de Seguretat Ciutadana que va voler reconéixer “l’esforç i constància de les persones que han construït el cos de la Policia Local de Torrent al llarg dels anys i especialment als Policies locals jubilats l’últim any i als quals romanen en actiu amb més de 30 anys de servei, pel seu lliurament i dedicació de quasi una vida al servei dels altres i en defensa dels drets i llibertats públiques”.

En l’acte es va homenatjar els policies locals jubilats, els quals van rebre un diploma en reconeixement a la seua trajectòria. A continuació, es va entregar la Medalla Marró amb distintiu Blau als membres de la Policia Local de Torrent amb trenta anys de servei en actiu, en agraïment al seu constant lliurament i dedicació en el compliment dels deures del seu ús i càrrec.

Finalment, van ser condecorats amb la medalla Blava amb distintiu Blanco l’oficial José Martínez Ponce, per haver contribuït de manera decisiva al fet que Torrent forme part dels 10 municipis de Grans Ciutats on més s’ha reduït els sinistres de trànsit així com per la seua implicació decisiva en la implantació del sistema de Gestió Integral Policial.
Per part seua, l’agent Javier Bernardo Cano, va anar també condecorat, pel seu treball des de maig de 1989, any en què li va ser assignada la responsabilitat de la Gestió de les Transmissions i Comunicacions del Cos, en la qual ha anat evolucionant i solucionant els problemes sorgits de manera humana, col·laborativa, proactiva, pacífica i eficaç. A més s’ha tingut en compte el seu decidit compromís a continuar treballant en l’evolució tècnica dels mitjans assignats i la seua dedicació, esforç, tenacitat i convenciment en el manteniment i conservació dels mitjans materials dels quals disposa el Cos.

L’alcalde Jesús Ros, va ser l’encarregat de concloure l’acte, felicitant la Policia Local de Torrent “per la gran labor que realitzen cada dia garantint la seguretat en tots els esdeveniments que se celebren a la ciutat, una col·laboració imprescindible i de gran responsabilitat”. L’alcalde també va tindre paraules per a les famílies dels agents, per la seua implicació i generositat a l’hora de comprendre una professió que exigeix una dedicació plena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + dotze =