25n
25N
25N

El Consell Agrari municipal homenatja la labor dels llauradors i llauradores de València

Huit professionals del camp seran reconeguts diumenge que ve, dia 12, en un acte a Campanar

El Consell Agrari municipal homenatja la labor dels llauradors i llauradores de València
10/05/2019 -

L’Ajuntament de València, a través del Consell Agrari Municipal, reconeixerà la labor de les persones que treballen en el camp, en el marc de la celebració del Dia de l’Horta-Sant Isidre 2019. Un total de huit professionals de les labors agrícoles seran nomenats ‘llauradors exemplars’ de València.

La regidora d’Agricultura, Horta i Pobles de València i vicepresidenta del Consell Agrari Municipal, Consol Castillo, presidirà l’acte del Dia de l’Horta- Sant Isidre 2019, que se celebrarà a partir de les 11.30 hores en la plaça de l’Església de Campanar.

En esta ocasió s’homenatjarà sis llauradors i dues llauradores de diferents pobles de València: Mercedes Marco Albert, de Borbotó; Javier Serrano González, del Palmar; Jaume Valls Sancho, de Beniferri; Diego Sepúlveda Carsí, de Benifaraig; Jorge Monrabal Castelló, de Pinedo; Vicente David Soler, de Castellar-Oliveral; María Viana Miedes, de Castellar; i José Perelló Ferriol, de Benimàmet.

Amb l’homenatge a estos professionals de les labors agràries, l’Ajuntament vol posar en valor la importància de la protecció de l’horta com a element fonamental pels seus valors ecològics, culturals, històrics, econòmics i patrimonials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria