25n
25N
25N

Màxima tensió en la Delegació de Govern de Barcelona amb diverses fogueres i càrregues policials

Màxima tensió en la Delegació de Govern de Barcelona amb diverses fogueres i càrregues policials
15/10/2019 -

Manifestants que participen en la protesta de CDR a Barcelona aquest dilluns a la nit a Barcelona han encés diverses fogueres prop de la Delegació del Govern a Catalunya en protesta per la sentència del procés independentista.

Els manifestants no es poden acostar a la Delegació perquè els impedeixen els Mossos d’Esquadra, que han disparat projectils de foam per a dispersar-los –són en part encaputxats–.

Una de les fogueres s’ha produït just davant el cordó de Mossos col·locat enfront d’ells en la confluència del carrer Mallorca amb el passatge Camps Elisis: ho han fet a les 21 hores, en cremar uns cartons.

Eixa foguera s’ha produït en calar-se foc a uns cartons que activistes havien tirat poc abans al sòl, i també han llançat objectes als Mossos, després de nombroses càrregues policials davant altercats provocats per un grup de manifestants, alguns encaputxats.

El cordó policial impedeix des de fa unes dues hores que els manifestants puguen concentrar-se davant la Delegació del Govern a Catalunya, en el centre de la ciutat.

L’altra foguera s’ha donat en confluència dels carrers Pau Claris i València, també calant foc a caixes de cartó, i un contenidor pròxim s’ha cremat parcialment.

En aqueix punt, els Mossos han començat a retirar contenidors per a allunyar-los del foc i han disparat projectils de foam a l’aire per a dispersar als concentrats, encara que minuts després han tornat al lloc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + un =