caixa popular

La Llar del Sud exhibeix fotografies fetes pels majors de Mislata

La Llar del Sud exhibeix fotografies fetes pels majors de Mislata
06/06/2017 -

Aquests dies, dins de les Jornades del Major, la Llar del Sud ofereix una exposició realitzada pels veïns que assisteixen a les classes del taller fotogràfic organitzat per la Regidoria de Persones Majors. La mostra és de temàtica lliure, però la majoria d’obres pertanyen a diferents eixides per diferents punts atractius de la Comunitat Valenciana, on els objectius s’han capturat paisatges espectaculars.

La inauguració de l’exposició, que va coincidir amb la clausura de les Jornades, va comptar amb la presència de la regidora Pepi Luján. L’edil responsable de l’àrea de Persones Majors va expressar que “des de l’Ajuntament es treballa per potenciar l’oci en totes les edats afavorint l’aprenentatge de noves activitats, tan interessants com l’art fotogràfic”.

I és que aquesta iniciativa, juntament amb la resta de tallers que es realitzen durant tot l’any, fomenta la participació activa d’aquest sector de la població, que cada vegada troba més oferta formativa i creativa en la ciutat de Mislata. L’exposició estarà oberta al públic durant els pròxims dies en la Llar municipal del Sud.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 20 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios