25n
25N
25N

Hauria de seguir Voro? Responen les penyes

Volíem saber l’opinió de l’afició valencianista sobre el període de Voro

Hauria de seguir Voro? Responen les penyes

En les pròximes setmanes podria arribar el nou entrenador del Valencia. Suso i Layhoon Chan estan cercant al relleu de Pako Ayestarán després del pas de Voro com a interí, que novament es va fer càrrec de l’equip i va aconseguir 6 punts en dos partits, 3 d’ells de visita. Segons ha transcendit, el de Alcudia també s’asseuria en la banqueta en el partit contra l’Atlètic Madrid d’aquest diumenge. Mentrestant, encara es desconeix qui serà el reemplazante.

Penya La Valldigna

Penya La Valldigna

“Salvador” Voro no vol romandre en el lloc, però està a la disposició del que vulga el club com ha manifestat en ocasions anteriors. Davant la seua imminent eixida de la banqueta, vam voler preguntar a tres caps de penya sobre els seus desitjos de partir, la seua aportació i la seua continuïtat. Les respostes de les penyes ens il·luminen sobre el panorama actual de l’afició valencianista. Hauria de seguir Voro?

Penya Clop i Faba

Penya Clop i Faba

“Sí que m’agradaria que fóra l’entrenador, però no vull que continue. Perquè Voro és nostre, Voro és del club”, va afirmar José Bononad, qui té clares les prioritats. “Però…. se li dóna com a entrenador. No vull que seguisca si després significa que ho acomiaden”, va tancar el cap de la Penya la Valldigna amb una mescla de sentiments sobre els pròxims esdeveniments.

L’opinió de José Angel Monzó, de la Penya Clot i Faba, és diferent: “Jo pense que la millor decisió que poden prendre és que es mantinga en la banqueta ja que és un entrenador que cada vegada que ha dirigit al Valencia hem guanyat”, diu amb decisió. “Les estadístiques ho diuen. Veig que hauria de seguir. Però al final és una decisió del club”, es lamenta.

Lluny, en el nord d’Espanya, hi ha una penya que recolza a la distància els colors de la Senyera. José María Fernández, de la Penya de León, opina que l’equip necessita “un entrenador que puga competir en Primera Divisió”. “Gens d’experiments”, diu taxatiu.

Penya de León

Penya de León

D’altra banda, confessa que li agradaria que Voro es quedara. La raó? “Em cau molt bé, és valencianista. Com a persona, com a entrenador, em sembla estupend”. No obstant això, percep que “no es vol arriscar”. “Ha dit que està a la disposició del club, i se li diuen que seguisca, ho farà. Però serà un poc forçat”, planteja amb fonament.

El futur del Valencia segueix sent incert i els seus seguidors estan a la mercé del que dicte el club. Per això, passe el que passe  l’opinió dels valencianistes sempre serà important per a dilucidar què és el que pensa l’afició. Una afició que en els últims mesos ha hagut de suportar moltíssim i que recentment en l’última setmana va poder tornar a sentir la sensació de triomf.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + setze =

museo prehistoria
museo prehistoria