25n
25N
25N

Hard Rock Café València cerca personal per a la seua pròxima inauguració

L’11 i 12 de març en l’Hotel Secortel Sorolla Palace tindran lloc les jornades de selecció

Hard Rock Café València cerca personal per a la seua pròxima inauguració
06/03/2017 -

Hard Rock Café València, que se situarà en l’edifici Rex del carrer Marqués de Sotelo, ja s’està preparant per a la seua inauguració. I per això, han engegat un procés de selecció per a cobrir totes les vacants.

Els dies 11 i 12 de març, en el Hotel Secortel Sorolla Palace de València, situat en l’Avinguda de les Corts Valencianes, 58, tindran lloc les jornades de selecció, on se cercarà personal de cuina, sala, barra i tenda per a engegar tots els serveis que oferirà aquest local.

Si tu també vols formar part de l’equip Hard Rock Café València, tan sols has d’acostar-te a les jornades, que es realitzaran entre les 09:00 i les 21.00 hores, amb el currículum actualitzat i una foto mida carnet.

Aquest local, que comptarà amb 1.200 metres decorats al més pur estil rocker, estarà dividit en dues plantes, en les quals s’instal·larà un restaurant amb capacitat per a 350 persones, i on podràs gaudir de l’autèntic menjar americà, un espai destinat a la música en directe i, naturalment, la famosa Rock Shop, on trobaràs merchandising dels teus grups favorits.

Si estàs cercant ocupació, no perdes l’oportunitat de sumar-te a la família Hard Rock. Un gran nombre de llocs de treball t’estan esperant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =