25n
25N
25N

La Generalitat col·labora en el repartiment de 8.200 mascaretes per al personal del transport públic municipal

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana presta la seua total col·laboració en el repartiment de màscares previst entre les persones usuàries del transport públic

La Generalitat col·labora en el repartiment de 8.200 mascaretes per al personal del transport públic municipal
13/04/2020 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha començat a distribuir aquest dilluns, en col·laboració amb el Ministeri de Transports, 8.200 mascaretes de protecció adquirides per aquest Departament per al personal dels serveis de transport públic municipal dels ajuntaments que així ho han sol·licitat, així com del transport públic competència de la Generalitat.

La distribució garanteix el repartiment de dues mascaretes de protecció per a conductors, supervisors o personal de taller. En total, les mascaretes milloraran i garantiran la protecció de més de 4.000 treballadors i treballadores enfront de la COVID-19.

La Direcció General d’Obres Públiques i Mobilitat ha sigut l’encarregada de traslladar al Ministeri les necessitats de cadascun dels consistoris de la Comunitat amb la finalitat d’evitar el contagi de la plantilla dels serveis de transport públic urbà, un servei prestat bé directament pels ajuntaments o bé a través d’empreses concessionàries.

De les 8.200 mascaretes que s’han començat a distribuir, un total de 3.400 unitats s’han repartit entre els treballadors i treballadores de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana. La resta, es continuaran repartint entre ajuntaments com el de València, Sagunt, Gandia, Paterna o Alzira a la província de València, Castelló, Onda, Vila-real o Vinaròs a la província de Castelló; i consistoris com el d’Alacant, Torrevieja, Elx, Orihuela o Benidorm en el cas de la província d’Alacant.

Aquestes mascaretes de protecció se sumen a les més de 400.000 unitats ja entregades pel propi Ministeri entre els i les professionals del sector del Transport de la Comunitat a través del servei de Correus, així com als més de 40.000 kits de protecció repartits per la pròpia Conselleria de Mobilitat entre transportistes, taxistes, personal de VTC, treballadors de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, empreses concessionàries d’autobusos i repartidors a domicili.

El conseller Arcadi España ha mostrat el seu “profund agraïment a l’esforç i treball realitzat des del Ministeri de Transport i a la coordinació i col·laboració mostrada”, i igualment ha volgut insistir a “destacar la professionalitat i el compromís de tots els treballadors i treballadores del sector del transport, fonamentals en aquesta crisi sanitària”.

Repartiment de mascaretes a persones usuàries de transport públic

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat i Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana han mostrat la seua total col·laboració en el repartiment de mascaretes que aquest dimarts iniciaran les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat al costat de voluntaris de Protecció Civil entre les persones usuàries que facen ús del transport públic per a desplaçar-se als seus llocs de treball.

Aquest repartiment s’efectuarà des de primera hora del matí en les principals estacions de Metrovalencia i Tram d’Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 4 =