caixa popular

De Guindos ofereix més diners a Catalunya si renuncien al referèndum

De Guindos ofereix més diners a Catalunya si renuncien al referèndum
21/09/2017 -

La tensió segueix en augment i enmig d’aquesta situació, el Ministre d’Economia Luis de Guindos, estaria disposat a oferir més diners a Catalunya si renuncien al referèndum. En paraules del ministre, “si els plans d’independència a Catalunya cessen, podem parlar de finançament”. Aquestes paraules han despertat milers de reaccions atés que el finançament autonòmic és una de les principals reclamacions del País Valencià i ara en canvi ni s’esmenta en el nostre territori.

El Ministre d’Economia ha insistit que l’Executiu de Rajoy segueix allargant la mà al Govern de Puigdemont sempre que abandonen la deriva independentista. Les declaracions han eixit publicades aquest mateix matí en el diari britànic Financial Times. Precisament altres periòdics internacionals s’han fet ressò de la crisi d’estat d’Espanya davant els últims moviments de la Guàrdia Civil d’ahir.

Segons de Guindos, “Catalunya ja té un gran acord d’autonomia però podem parlar de la reforma del sistema de finançament i d’altres assumptes”. D’altra banda ha considerat el referèndum del pròxim 1 d’Octubre com una pantomima que no arribarà a celebrar-se. En la mateixa entrevista en el periòdic reconeix que la situació econòmica d’Espanya ha canviat i hi ha més flexibilitat per a parlar de finançament.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris