25n
25N
25N

Guillem Vives: "Arribem a l'inici de la temporada bé, motivats i amb ganes de començar forts"

El base taronja està convençut del potencial de l’equip i assegura tenir moltes ganes de començar la Lliga

Guillem Vives: "Arribem a l'inici de la temporada bé, motivats i amb ganes de començar forts"

Quin balanç fa de la pretemporada?

Hem mantingut la filosofia de joc, ja que segueix Pedro en la banqueta, i açò para la meua i per a l’equip és molt important. Crec que hem anat agafant sensacions i fent passos cap a davant a mesura que passava els entrenaments i els partits. Els que ja estàvem l’any passat hem ajudat als nous perquè s’adaptaren al màxim possible tant al club, com a la ciutat, a la filosofia de Pedro i crec que ho hem fet molt bé.

Tots parlen de l’acoblament entre tots els jugadors i el cos tècnic. Com ho veu?

Creiem en l’entrenador, tenim molt camí per a millorar i veig que tenim un potencial molt gran. Anem a treballar-ho i lluitar-ho per a arribar al màxim i ser competitius des del minut 1, tal com vam fer l’any passat.

Quin és eixe marge de millora al fet que us referiu?

Crec que l’objectiu és intentar aconseguir el que vulgues Pedro al detall, aconseguir al cent per cent tots els detalls. Acoblar-nos més els uns als altres. A mesura que passen els mesos i els entrenaments ho anem aconseguint.

Com veus a l’equip després del partit del diumenge, sobretot de cara a l’inici de la temporada?

El del diumenge és un partit molt complicat. Jugar la Lliga fora de casa és complicat, anem a un camp difícil, intentarem fer un partit seriós, agressiu. Tenim una plantilla llarga per a competir bé i ser agressius des de li minut 1… Aquesta setmana estem preparant el partit i esperem fer-ho bé a Saragossa i començar la competició guanyant.

És important haver guanyat a tots els equips de la Lliga durant aquesta pretemporada

No és alguna cosa que valorem. Estem tots en pretemporada provant coses. El que tenim clar és que hem treballat bé aquesta pretemporada. Hem treballat de valent i arribem a l’inici de la temporada bé, motivats i amb ganes llaura començar fortes.

Ha protagonitzat el ‘serial’ de l’estiu en el València Basket. Quina sensació va tenir en tornar a la Fonteta?

He realitzat una pretemporada molt normal. La gent m’ha tractat molt bé com sempre. Pedro ha confiat en el meu, els companys també. Tenim un grup molt humà. La veritat és que el diumenge em vaig sentir molt volgut per l’afició. Des de sempre, inclús tenint problemes, m’he sentit molt abrigallat. En eixir al camp i que la gent et brinde eixa ovació és molt bonic. Sabem que la Fonteta s’omple sempre i jo, personalment, em sent a casa.

El fet que la Fonteta s’òmpliga i espere tant els posa més pressió?

No, un dels objectius és omplir la Fonteta, l’any passat ho aconseguim, i volem el mateix. A més ho volem fer amb un joc alegre, vistós, que a la gent li agrade veure. Sobretot volem guanyar partits però açò no suposa pressió sinó motivació. Tenim ganes de començar la Lliga, jugar partits grans en la Fonteta i fer un bon any. Tenim un potencial molt gran i a veure si podem arribar al màxim d’eixe potencial com vam fer l’any passat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − sis =

museo prehistoria