25n
25N
25N

Els grups de vacunació continuaran prioritzant-se en funció de l'edat i no de les patologies

Els grups de vacunació continuaran prioritzant-se en funció de l'edat i no de les patologies
17/02/2021 -

Els grups de vacunació de la Covid-19 continuaran prioritzant-se en funció de l’edat i no de les patologies que es patisquen s’ha acordat en l’última reunió de la Comissió de Salut Pública, en la qual estan representades totes les comunitats autònomes.

Així, s’ha establit que els següents grups a vacunar amb ARNm continuaran prioritzant-se en funció de l’edat atés que és el principal factor de risc de malaltia greu i mortalitat. Per tant, amb les vacunes d’ARNm després de les persones de 80 i més anys, es continuarà amb les persones entre 70 i 79 anys i posteriorment el de 60 a 69.

A continuació, es vacunarà als menors de 60 anys amb condicions de risc alt de patir malaltia greu per la COVID-19, que es concretaran en la pròxima Ponència de Vacunes.

En la mateixa reunió s’ha definit també els següents grups a vacunar amb la vacuna desenvolupada per AstraZeneca, aprovada a Espanya per a menors de 55 anys, que ara es completarà amb els grups de professionals sanitaris i el tram d’edat de 45 a 55.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − dos =