25n
25N
25N

Es reuneix el grup de seguiment de les trobades amb l'alcadessa

Es reuneix el grup de seguiment de les trobades amb l'alcadessa
24/03/2017 -

Els últims dies s’ha reunit a l’Ajuntament de Paiporta el grup de seguiment sorgit de la primera trobada amb l’alcaldessa, el passat mes de febrer als barris Sant Ramon i Picanyer. En aquesta assemblea, regidores, regidors i la mateixa Isabel Martín escoltaren propostes, idees i queixes del veïnat. Al mateix temps, es va constituir l’anomenat grup de seguiment, que s’encarregarà de seguir el recorregut de les propostes i la resposta que done cadascuna de les àrees municipals implicades.

El grup ha quedat encarregat de mantenir el contacte amb els responsables municipals per a controlar l’evolució de les propostes. La primera reunió del grup es va produir amb l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la regidora de l’àrea impulsora de les trobades, la de Transparència, Modernització i Participació Ciutadana, Encarna Signes. D’ara endavant, les reunions del grup seran amb responsables de cada àrea concreta.

D’altra banda, les trobades amb l’alcaldessa continuaran pels barris de Paiporta, i el pròxim 5 d’abril arribaran a la zona de Vil·la Amparo, en la segona assemblea ciutadana d’aquest tipus. En la primera participaren vora 100 persones i l’avaluació general de l’acte en l’enquesta facilitada als i les assistents ha sigut de 4 sobre 5.

Entre les propostes recollides n’hi ha que afecten les àrees d’Urbanisme, Cultura, Esports, Sanitat, Educació, Participació Ciutadana o Hisenda, entre d’altres. Algunes de les aportacions i dubtes han estat resoltes, mentre que altres s’han quedat a l’espera per a solucionar-se a curt, mitjà o llarg termini.

Algunes de les d’Urbanisme, per exemple, s’atendran dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), que es presentarà al maig d’enguany. També es va reclamar la confecció de pressupostos participatius, mesura que es posarà en marxa en 2017 de cara al pressupost del 2018. En total hi ha unes 25 propostes sobre les quals es realitzarà seguiment en el grup que ha començat a reunir-se recentment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − tres =

museo prehistoria
museo prehistoria