25n
25N
25N

El grup d'estimulació cognitiva de Quart de Poblet comença el curs en el Taller de Reminiscència

El grup d'estimulació cognitiva de Quart de Poblet comença el curs en el Taller de Reminiscència
05/11/2020 -

Respectant totes les mesures de seguretat i higiene establides, el Taller de Reminiscència ha començat un curs nou en el Centre Social Intergeneracional Trenquem Barreres de Quart de Poblet. Una iniciativa que porta anys desenvolupant-se dins de la labor del Consistori per assegurar i promocionar el benestar cognitiu, físic i emocional de tota la població, centrant-se especialment en els col·lectius més vulnerables.

Plantejat en dos grups, un d’estimulació cognitiva lleu i un altre avançat, l’objectiu principal és afavorir la presència d’emocions positives en detriment de les negatives. Així, es potencia l’autoestima, es tracta de connectar emocionalment amb situacions del passat, es desperta el sentit d’identitat i es rememoren experiències.

El taller, que es realitza durant els mesos de novembre i desembre, té una metodologia en la qual es privilegia la participació i la interacció de les persones assistents, secundant-se a més de materials audiovisuals, més atractius i accessibles.

L’alumnat dels grups de reminiscència, que imparteix personal especialitzat, ve derivat de Serveis Socials.

Coral Rondó

D’altra banda, la Coral Rondó, conformada per persones majors, també ha représ la seua activitat extremant les precaucions. A més de dur-se a terme en un espai ampli, correctament ventilat, i respectant la distància de seguretat i l’ús de màscares i gel hidroalcohòlic, s’han organitzat en tres torns amb un màxim de 10 persones en cadascun d’ells.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − set =