25n
25N
25N

Grezzi destaca la baixa xifra de contagis en el transport públic i demana "fugir d'alarmismes"

Grezzi destaca la baixa xifra de contagis en el transport públic i demana "fugir d'alarmismes"
03/09/2020 -

El regidor de Mobilitat Sostenible a l’Ajuntament de València i president de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de la ciutat, Giuseppe Grezzi, ha destacat aquest dijous el baix nombre de contagis de Covid-19 que es produeix en el transport públic i ha demanat, en aquest sentit, “fugir d’alarmismes” i evitar missatges que parlen de “perill” en aquest àmbit.

Grezzi s’ha pronunciat d’aquesta manera en la roda de premsa que ha oferit per a donar a conéixer la reforma de la planta viària de l’avinguda Pérez Galdós, preguntat per si l’EMT es planteja revisar els aforaments dels seus autobusos en els barris de la capital valenciana en els quals es registre un augment de positius de Covid-19.

L’edil ha comentat que “tota la gestió dels aforaments i dels percentatges d’ocupació s’ha reglat segons” les indicacions del “Ministeri de Sanitat, que tenia el comandament únic durant l’estat d’alarma, i després, de la Conselleria de Sanitat”. Així, ha assegurat que “totes” les decisions que es prenguen sobre aquest tema s’adoptaran atenent el que establisquen “els responsables sanitaris”.

Igualment, el responsable municipal ha insistit en la baixa xifra de contagis de Covid-19 produïda en el transport públic i ha al·ludit als “estudis internacionals” que l’assenyalen. “Hi ha estudis internacionals que demostren que els contagis en el transport públic són molt reduïts si es mantenen pautes de distància i es posen les màscares”, ha exposat.

Giuseppe Grezzi ha subratllat, així mateix, l'”important” de “no llançar missatges dient que el transport públic és perillós” perquè es tracta d'”un element capital de la mobilitat de les persones per a reactivar l’economia”. “És necessari llançar un missatge conciliador. Cal controlar la pandèmia i també anar recuperant la normalitat. És necessari fugir d’alarmismes”, ha afirmat en aqueixa línia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 8 =