25n
25N
25N

Grezzi confirma que en unes setmanes es provaran les càmeres de control d'accés a Ciutat Vella

Grezzi confirma que en unes setmanes es provaran les càmeres de control d'accés a Ciutat Vella
03/06/2019 -

L’edil de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha confirmat aquest dilluns que, una vegada s’haja constituït el Govern de l’Ajuntament de València, en les pròximes setmanes començarà el període de proves de les càmeres de control d’accés a Ciutat Vella, que ja estan instal·lades, per a veure “com funciona i poder tindre un reglament adequat a totes les necessitats, dels residents i d’accés de serveis” i ha confiat que enguany el projecte ja estiga definitivament en marxa.

Grezzi, després d’entregar el reconeixement del consistori al geògraf Paco Tortoso amb motiu del Dia de la Bici, ha destacat que el projecte per a la conversió en zona de vianants del centre de València està “tot està en marxa”. “Tot açò llançat i serà una realitat en aquest mandat, encara que en diferent cronologia perquè els diferents projectes estan en diferent tempus”, ha aclarit.

Sobre aquest tema, ha destacat que ja disposen de l’informe favorable de Patrimoni a la conversió en zona de vianants de la Plaça de la Reina. No obstant això està pendent que conselleria entregue l’informe de l’entorn del Mercat Central i de la Llotja.

De la mateixa manera, ha ressaltat que en els pressupostos ja està aprovada la futura conversió en zona de vianants de la plaça de l’Ajuntament i que ja s’ha publicat plec per a consultar a la ciutadania sobre les opcions de disseny per a “veure tots els agents el que opinen” abans de començar la redacció final del projecte.

Grezzi ha apuntat que mancada determinar “com es millora i s’humanitza el tram de Sant Vicent des de la plaça d’Espanya fins a Sant Agustí” i “amb això es tindria pràcticament pacificat el centre de la ciutat”.

D’altra banda, sobre la ronda interior, ha comentat que “ja s’ha aconseguit una reducció del trànsit amb l’impuls de la bici” i ha garantit que “encara es millorarà més el transport públic”. “Tot això perquè la ronda interior siga amable com a passada en totes les ciutats”, ha indicat.

BUS TURÍSTIC I CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ

Grezzi ha destacat que es posarà així mateix en marxa una campanya de civisme per a explicar la nova ordenança de Mobilitat aprovada i “conscienciar a tots, siguen cotxes, motos, bicis o patinets, sobre com han de comportar-se en l’ús de l’espai públic que siga adequat, cívic i segur”.

En aqueix sentit, ha advocat per donar a conéixer aquesta nova ordenança que “molt detallada” i a partir d’ací “vindrà les campanyes d’informació i també de control i finalment per a qui no respecta hi haurà multes”.

D’altra banda, ha avançat en les pròximes setmanes ja es podran donar detalls sobre el concurs del servei del Bus Turístic, encara que també s’ha d’esperar a la conformació del Govern.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + 4 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus