25n
25N
25N

Els grans tangos de Piazzolla a l'Almodí

Els grans tangos de Piazzolla a l'Almodí
01/10/2019 -

Nova cita de “Cambra al Palau” a l’Almodí, l’històric edifici del gòtic valencià, protagonitzat pel jove violinista Jacobo Christensen, el violoncel·lista David Apellániz i el pianista Carlos Apellániz. Interpretaran demà dimecres un programa dedicat a Astor Piazzolla, un dels compositors més importants llatinoamericans i renovador del tango. D’aquesta manera, el públic assistent podrà escoltar els seus grans tangos com “Soledad”, “La muerte del Ángel”, “El gran tango”, “Mumuki”, “Café 1930”, “Libertango”, “Adiós Nonino” i “Las cuatro estaciones porteñas”, del cèlebre autor argentí. Prèviament, l’actor Tonino Guitián presentarà el concert al públic assistent.

Jacobo Christensen va obtenir amb sols tretze anys, el Primer Premi en el Concurs International Jeunes Musiciens Crescendo de Ginebra i poc després es va presentar al Palau de la Música amb l’Orquestra de València interpretant el Concert per a violí de Félix Mendelssohn. Carlos Apellániz ha estat llorejat en nombrosos concursos, nacionals i internacionals. És membre fundador del B3: Brouwer Trio i pianista solista del Grup Instrumental de València, amb el qual ha obtingut el Premi Nacional de Música 2005. David Apellániz és violoncel solista de l’Orquesta de Cámara Reina Sofía i membre del prestigiós Arriaga Piano Trio. Ha actuat en les més importants Festivals cambrístics del món.

Les pròximes cites d’aquest cicle seran el 17 amb Piaccere dei Traversi integrat pel Consort de flautes travesseres del Renaixement, el 30 amb la soprano María Bazal i Carlos Apellániz. En novembre actuaran el 10 el Trio Iturbi format pel violinista Fernando Pascual, el violoncel·lista Jorge Fanjul i el pianista Óscar Oliver, el 13 amb el violoncel·lista Mariano García i el pianista Jorge Nava, el 27 amb la flautista María Dolores Vivó, la viola Pilar Marín i l’arpista Luisa Domingo, el 30 amb SOVBQ, format pels trompetistes Javier Barberá i Raúl Junquera, el trompa Santiago Pla, el trombó Rubén Toribio i el tuba David Llácer i, conclourà la present edició el 4 de desembre amb Daniel Binelli Quinteto, format pel bandoneó Daniel Binelli, la pianista Polly Ferman, el violinista Enrique Palomares, el violoncel·lista Gustavo Nardi, la contrabaix Inés Rojas, la veu Analía Buetti i Pilar Álvarez i Claudio Hoffmann, coreografia i ballarins.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 11 =

torrent