La Cova Gran de Paterna acull una nova temporada de Cinema d'Estiu

[:és]Campions serà la primera pel·lícula projectada en aquestes sessions a l’aire lliure

La Cova Gran de Paterna acull una nova temporada de Cinema d'Estiu
10/07/2019 -

A partir d’aquest dissabte 13 de juliol, la Cova Gran de Paterna tornarà a acollir sessions de cinema a l’aire lliure perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir de les pel·lícules més taquilleres de manera gratuïta.

Les projeccions tindran lloc tots els dissabtes de juliol i el primer d’agost a les 22.30 h en l’àgora de la Cova Gran, i inclouran tant títols nacionals com internacionals, així com sessions de cinema infantil.

La primera pel·lícula que es projectarà serà Campions, de Javier Fesser, guanyadora de tres premis Goya i que es va preestrenar en el Festival de Cinema de Paterna.

Tal com ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa, “a partir de la setmana vinent tornaran a ser els propis paterners i paterneres els que decidiran les pel·lícules que es visionaran participant en una votació en xarxes socials”.

Entre els títols que es podran triar s’inclouen pel·lícules d’acció com “PacificRim 2” i “Spiderman Homecoming”, comèdies com “Mamma Mia 2” o “Sense embuts” i pel·lícules infantils com “El príncep encantador” o “Hotel Transsilvània 3”.

Finalment, la regidora ha destacat que “des que l’actual equip de govern recuperara el cinema d’estiu fa quatre anys, prop de 7.000 veïns i veïnes han gaudit de les sessions del cinema d’estiu durant el mes de juliol”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019
punt cat